|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: Restaurace Pod Skálou Přerovská 39 (Rychlov) 768 61 Bystřice pod Hostýnem Telefon: +420 727 933 018, +420 727 933 019 E-mail: podskalou@post.cz |
ÚVODNÍ SLOVO | ||
RUMcajs | Tož tady jsem nikdy předtím nebyl. Kdo by se taky tahal kamsi k Přerovu, když je již po cestě tolik lákavých pivních zastávek. Ale nový, tipuji tak 10. majitel, mě zaujal různými poutači u cesty, takže jsem opustil Manku, vzal s sebou recenzentsky vyčpělého Pivoje, jež bydlí nedaleko podniku, a na bicyklu vyrazil k cíli. |
KVALITA PIVA | ||
RUMcajs | Čepuje se europivo Staropramen (asi 10tka). No pít se dal, ale nebyla to žádná labužnická záležitost. Jelikož ale Staropramen vybavil hospodu vývěskou a ubrusy, tak nedal jiným pivovarům, které znají historii životnosti majitelů podniku, šanci. Pivo bylo bez pachutě a pěna držela, tak dám mírný nadprůměr. | 3.50 |
KVALITA JÍDLA | ||
RUMcajs | Ačkoliv jsem hlad neměl a před cyklovýletem jsem se nacpal žaludy a bukvicemi, obětoval jsem se pro topinku, kterou společně s bramboráky dělají na x způsobů. Cenově to bylo v pohodě, cca 50 Kč, což se s topinkou například v Rondu, kde jsou ceny pokrmů dost mimo, nedá srovnat. Chuťově to byl standard, ale snaha se cení. Utopence a nakládané hermelíny tady nevedou, škoda. | 3.75 |
KVALITA OBSLUHY | ||
RUMcajs | Mladý borec obsluhoval v pohodě, ptal se, jestli je vše ok. Moc lidí tam nebylo, ale jsou i podniky, kde servírka nestíhá obsluhovat jednoho hosta. Takže vše v pohodě. | 4.25 |
KVALITA PROSTŘEDÍ | ||
RUMcajs | Usadili jsme se na zahrádce, ve vnitřku jsem bohužel nebyl. Pivoj byl vevnitř na hajzlech a prý to bylo v klidu. Interiér znám ale dobře z fotek realitních serverů. No snad se majitel posnaží, aby tam interiér hospody dlouho nebyl. Jinak zahrádku tvořila květenou zarostlá pergola a sedělo se tam dobře. | 3.75 |
KVALITA KLIENTELY | ||
RUMcajs | No na zahrádce seděli asi 4 mládežníci. Bavili se hlasitě, ale jinak nic zvláštního. Za ně dám 2 body a za sebe s Pivojem dám 4. Takže celkově průměr | 3.00 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
RUMcajs | Tož majitel se snaží o změnu a chce být vidět pomocí poutačů u cesty lákající projíždějící na bramborák či steak. Jelikož jezdím kolem denně z Hostýna do Řáholce, tak i mě cedulemi zlákal. U předchozích majitelů mě ani nenapadlo tam jezdit. Takže nyní dobré, ale nikoliv světoborné. | 3.75 |
PROGNÓZA | ||
RUMcajs | No ten kdo vymyslel tu hospodu postavit tady, nebyl dobrý stratég. Z Bystřice kurňa daleko, nikdo sem nedonde. O rychlovácích nic nevím, ale budou to konzervy, co chodí k Valachovi, Kapličce a nevím, jestli akceptují změnu. A ze Křtomila se na to možou taky vyprdnou klápotat do Rychlova, tak nevím. A na bramborák tam nikdo jezdit zdaleka nebude. Hospoda se může chytit jen jako kvalitní restaurace (viz dříve Osíčko), jinak jí dlouho nedávám, i když mě mrzí. Majiteli přeji dostatek úsilí k realizaci dlouhodobého podnikatelského záměru. |