TOŽ DNESKA TO TU BYLO FAJNÉ






"S club"
Dřevohostice
2008
( 2009, 2008-1, 2006 )



Tuto recenzi věnoval autor památce zesnulého Jury Zely.

LOSÍ INFORMACE
KONTAKT
S CLUB pod radnicí
Náměstí 74
Dřevohostice
IČO 65916484

Odp. vedoucí: Aleš Sigmund
Tel.: 777830945
ÚVODNÍ SLOVO
Čiva Nedalo se to již vydržet. Tolik proseb a milých slov, vyřčených k mé osobě, abych ještě jednou navštívil tuto putyku a přehodnotil svůj pohled na některé skutečnosti (a tudíž tím pádem následně zvýšil této nálevně hodnocení bodové) jsem musel odmítnout, až se ve mně cosi zlomilo a v rámci předsevzetí, že budu tento rok obzvlášť hodný, jsem "Esko" navštívil - podívat se, jak to tady funguje. Jo a taky jsem chtěl udělat nějaké fotky.  

KVALITA PIVA
Čiva Jedenáctka z produkce Zubru za 17 peněz, ideálně natočené, pěna bohatá a jen pomalu mizící, teplota exkluzivní, donesené v krásných nových sklenicích made in Zubr. Toto pivko dokonce zvítězilo v mé osobní minianketě nad Radkem od Cara (a to už je tedy co říct). 4.50

KVALITA OBSLUHY
Čiva Obsluha tu není jednotná, střídají se zde mladé slečny a pan vedoucí. Všichni si s přípravou pivka rozumí, takže bez problémů. Zdejší vedoucí je v rámci Dřevohostic také zřejmě nejodvážnější, co se týká pivních inovací, a tak se dostane i na občasné speciální akce typu Holba 14° apod. 4.00

PROSTŘEDÍ
Čiva Co se interiéru týká, myslím, že se nic nezměnilo, snad jen je zde nová hypermoderní televize, což dobře poslouží například během hokejového MS. Takže hodnocení stejné, jako v předchozí recenzi. 3.75

KLIENTELA
Čiva Především mládež, u baru a celkově v přední části hospody i silné typy středního věku, klientela šla oproti dřívějšku určitě o kus nahoru, dokonce sem zabloudí občas i nějaký ten místný x-boďák. 4.00

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Čiva Opětovnou návštěvou "Eska" jsem určitě neprohloupil, pivo nadstandardní kvality , šikovná obsluha, dobrá, ba přímo veselá společnost, prostě všichni v té své správné náladě. 4.00

PROGNÓZA
Čiva Mám takový pocit, že sem se zase někdy přijdu podívat. Přece jen se zde dá posedět nejdéle ze všech dřevohostických putyk a krčem, čímž má tato hospoda oproti ostatním značnou výhodu. Do prognózy taky musím napsat to, že zde byl před nedávnem angažován nový šikovný kuchař, což by jen mělo zvýšit kvalitu podniku.