|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT S CLUB pod radnicí Náměstí 74 Dřevohostice IČO 65916484 Odp. vedoucí: Aleš Sigmund Tel.: 777830945 |
ÚVODNÍ SLOVO | ||
Čiva | Nedalo se to již vydržet. Tolik proseb a milých slov, vyřčených k mé osobě, abych ještě jednou navštívil tuto putyku a přehodnotil svůj pohled na některé skutečnosti (a tudíž tím pádem následně zvýšil této nálevně hodnocení bodové) jsem musel odmítnout, až se ve mně cosi zlomilo a v rámci předsevzetí, že budu tento rok obzvlášť hodný, jsem "Esko" navštívil - podívat se, jak to tady funguje. Jo a taky jsem chtěl udělat nějaké fotky. |
KVALITA PIVA | ||
Čiva | Jedenáctka z produkce Zubru za 17 peněz, ideálně natočené, pěna bohatá a jen pomalu mizící, teplota exkluzivní, donesené v krásných nových sklenicích made in Zubr. Toto pivko dokonce zvítězilo v mé osobní minianketě nad Radkem od Cara (a to už je tedy co říct). | 4.50 |
KVALITA OBSLUHY | ||
Čiva | Obsluha tu není jednotná, střídají se zde mladé slečny a pan vedoucí. Všichni si s přípravou pivka rozumí, takže bez problémů. Zdejší vedoucí je v rámci Dřevohostic také zřejmě nejodvážnější, co se týká pivních inovací, a tak se dostane i na občasné speciální akce typu Holba 14° apod. | 4.00 |
PROSTŘEDÍ | ||
Čiva | Co se interiéru týká, myslím, že se nic nezměnilo, snad jen je zde nová hypermoderní televize, což dobře poslouží například během hokejového MS. Takže hodnocení stejné, jako v předchozí recenzi. | 3.75 |
KLIENTELA | ||
Čiva | Především mládež, u baru a celkově v přední části hospody i silné typy středního věku, klientela šla oproti dřívějšku určitě o kus nahoru, dokonce sem zabloudí občas i nějaký ten místný x-boďák. | 4.00 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Čiva | Opětovnou návštěvou "Eska" jsem určitě neprohloupil, pivo nadstandardní kvality , šikovná obsluha, dobrá, ba přímo veselá společnost, prostě všichni v té své správné náladě. | 4.00 |
PROGNÓZA | ||
Čiva | Mám takový pocit, že sem se zase někdy přijdu podívat. Přece jen se zde dá posedět nejdéle ze všech dřevohostických putyk a krčem, čímž má tato hospoda oproti ostatním značnou výhodu. Do prognózy taky musím napsat to, že zde byl před nedávnem angažován nový šikovný kuchař, což by jen mělo zvýšit kvalitu podniku. |