|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: Restaurace U Krajcara (bývalé Amio) Čs.Brigády 130 768 61 Bystřice pod Hostýnem Česká republika (CZ) tel: (+420) 573 380 364 |
LOS SLOVOS ÚVODŇOS | ||
Los | Kdysi totok byla moja oblíbená restauračka, ba co víc, chodíval jsem tadyk docela často aj zachlastat enem tak z nudy. Majitela změnila táto knajpa asi před dvěma rokama, možná víc, a tak je včil teda na čase ztrestat túto hospu mojú recenzú... |
LOS PIVOS KVALITOS | ||
Los | Jaj, tak to jest fajné, Zubřík jedenáctečka, klasika nad klasiky, není co vytknút. Pěna obstojná, teplota taky, chutilo to jako Zubr a hle, byl to Zubr. Prostě a dobře, toto pivo neurazí a spíš nadchne, teda kromě vyznavačů hořkých piv, což Zubr rozhodně, ale rozhodně není. Já si pošmáknul dost dobře, takže chlastat se tady ten tekutéj chleba fakticky dá. | 4.00 |
LOS OBSLUHOS KVALITOS | ||
Los | Tak totok byla hrůza a běsa. Mladá dífčina se vůbec nesnažila, neobsluhovala a raději čučala vzadu za barem na muchy, který sa vznášaly nad pípů. Slyšél sem z doslecha, že je tatok baba fakticky marná, ale pod slovom "marná" jsem si představovál to, že nebude stíhat frekvénciju objednávek a nosit všecko na stůl. Prdlačky z octem, nebylo co nosit, když nebylo si u keho objednat. Po druhém kúsku piva už sa obsluhy nedostalo a tak sem si třetí škopek šél objédnat k báru, kde mi bylo řečíno, že donde. Po asi 15 minutách ničeho sem nechál na stole pár pětek a rychle zmizél. No jo, a nebyl sem sám, jak sem tak sledovál. No jo, novej majitel Krajcar má asi vyděláno, že chce dotovať tuto restauracu z vlastní kapsy, páč mu do ní moc nepřiteče. Halo, zbrchaj sa slečino, je kríza a jak ťa kopne šéf do řiti a vyhodí ťa, tak budeš fakticky v řiti, páč takovýdle poleno koleno si nevezme do hospy nikdo. Za dvě donesený pivka dávám aspoň půlečku bodu, ináč zdrhajte fšici pryč. | 0.50 |
LOS PROSTŘEĎOS | ||
Los | Interijér sa od dob Ámija moc nezměníl, asi vůbec, ale zmizela spósta dekorací na zďách, a tak tato knajpa vypadá jako zdechlá koza (ha, stejně jako číšnica). Ináč je tu čisto, je to přece enom víc restauračka než hospoda, a tak sa tu člověk štítit nemosí, to je fakt. Hajzlíky taky upravený, snáď aj teplá voda tekla. Jo, v poho průměr až podprůměr. | 2.75 |
LOS KLIENTELOS | ||
Los | Starší babky na víně, starší babky marně mávajúcí na číšnicu o ojednávku a pak raději zdrhnuvší pryč, protože se číšnica jaksi po půl hoďce neobjevila. Starší učitelky či co, no a pak pár starších borců posrkávající docela chutný pivko. A to je tak vše. | 3.00 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Los | Neslaná nemastná restauračka, neslaná nemastná hospoda, příšerná obsluha a Zubr. Takto ide definovat plochý průměr na bystřickým pivním poli, kam člověk jednúc zavítá a víckrát ho přejde chuť. Aspoň mně teda určitě. Strčte si tento podnik někam, já pudu jinam. | 2.50 |
PROGNÓZA | ||
Los | Ať tu tento pajzl stojí do budúcna nebo nestójí, to mně je šumafuk, páč v temto stavu je to nezajímavý podnik. Pokáď sa zlepčí obsluha a do interiéra sa po iks letech taky něco dá, toš pak klidně aj jo, sem pudu znova ztrestat je svojou recenzou. |