Restaurace 9evítka
11.9.2016, sepsal Los
Restaurace 9evítka
nám. práce 1099
760 01 Zlín
Tel.: 778 434 944
E-mail: info@9evitka.cz
Web: www.9evitka.cz
Facebook: 9evítka
Recenze z předchozích let:
---
Mapa
Los slovos úvodňos
A toš sem sa tu vyskytnúl v letóšním roce několikrát, jak na boulingu, tak v restauračce, a toš jakmile sem sa dozvjeďél, že to tu o prázdninách nadobro zavřeli, toš je mojú povinnosťú napsať alespóň posmrtňě moje zážitky tu a řéct fšem čtenářom a aji těm, co tu nigdy nebyli a neblili, že vlastňě o nic nepřišli, a že není třeba zatáčať slzu v oku, ale radovať sa z teho, že je zase na svjetě míň o jednu hnusrestošku ...
Los pivos kvalitos
A toš si dělajó kozy či co? Piv je na pivním léstku jak najebanéch, toš to snáď ani není možný fšecky ochutnať. Na druhú stranu, ani jedna značka mi nechutná a nezaujala a fšecky sú u mňa na pivním poli považovaný hodňe nízko alias tu platí jednoznačná rovnica "co značka to sračka". Šak si vezmite - Krušovice, Starobrno, Březňák, Zlatopramen; kurňa, toš si vybér! Já si vybrál, dajaký Louny či co a pak plnotučnýho Březňáka. Ani jedno nebylo dobrý, takový zatuchlý, u obou sem cítíl takové zvláštňí myší ocásek. Nemožu si pomocť, ale tu sem si na pivu nepochutnál. Aspoň že teplota byla solidní, barva byla sice pivní, ale u jedneho sa mi zdálo, že je tam snáď šedé zákal, pjena držela fest, ale ta chuť, ble.
2.00
Los jídlos kvalitos
A toš co sem si nepochutnál na pivu, toš se čekál, jak si pochutnám na žrádlu. Dal sem si místňího burgera, keré byl jak velké, tak docela aji nesuché (oproti bystřickýmu burgrbaru Angelo, gde sú burgery sice v megagiga bulkách, ale suchý jak písek na púšti). Je fakt, že burger trpí stejnýma neduchama jako fšude jinde, a to, že ho prostě a dobře nemožete sežrat v rukách, páč sa vám rozpadne a zakydá fšecko v okruhu několika metrů, ale o to tu nejde. Ide tu o chuť a já mosém řéct, že to bylo průmjerně dobrý.
3.00
Los obsluhos kvalitos
A toš tu sice létaly jakésik baby, ale vůbec si nepamatuju, jesli nás dajaká mjela na starosti, anebo sa tu vždycky dajaká nachomejtla, gdyž šla kolem. Naščéstí sa ochomejtaly kolem docela často a toš mi nic nechybjelo (teda kromje dobrého piva).
4.00
Los prostřeďos kvalitos
A toš to je hnus. Už gdyž sem přícházél do hnusbudovy, toš mi nebylo dobře. Pak hnusschody, gde už sa mi začalo navalovať jak z bordela, tak ze smradu, a gdyž sa k temu přidali kuřáci navrchu na chodbje, kerá tvoří rozcestník mezi boulingovou část vlevo a restauračku vpravo, toš sem myslél, že byluju aji to, co sem nesežrál. Ale vevnitřku sem byl očekávané, toš sem si zacpál nos, zavřél oči a ... přišél sem do docela pjekný restaurace. Co restaurace, totok je megagiga restoška, taková by mohla hostiť aji samit téj evropskéj unie. No kapacitu si netrófnu řéct, ale bavíme sa tu o stovkách. No a my u jedneho boxostola, pak gdesik vzadu taky a ešče dál sem slyšél další hlas a toť vsjo. Docela sme sa tu báli, ale nemožu řéct, že tu bylo nepříjemňě. Teda až do doby, gdy sem mosél jít vysypať písek a to mně opjet pjekně navalovalo. Dělajó machry a hajzly mojó na chodbje. Takže znova bylo nutný vylézt na smradlavó chodbu, proplíst sa kuřákama a pak už človjek dorazíl na hnusný špinavý hajzly, kerý si možú podať žlótenkó nasáklý ruky s hajzlama na rusavským kópališču.
2.00
Los klientelos
A toš jak užsem řikál výš, bylo tu fšehofšudy asi deset hostú, roztrúšených po fšech možných kútech týto restauračky, a vzhledem k temu, že byli daleko, toš je ani nemožu zhodnotiť. Víc lidí bylo naproti na boulingu, gde je dalších iks desítek míst k sezéní, a tam byl docela dobré miks, jako omladina, postaršina, baby chlapi, žádný řvoucí děcka, ale enem hecující se boulingáři. Ale jo, aspoň v boulingový části to žilo a tak je to správne.
3.50
CELKOVÉ HODNOCENÍ
Restauraček je v okolí pokokot, takže sa taková mega restauračka s mega boulingem prostě nedá enem tak utáhnóť. Je fakt, že na firemní párty, svatby, pohřby apod. pro hafo lidí je to tu ideální, ale kolik takových akcí za rok tady mjeli? Podla mňa sa spústa lidí otočila na podpatku hnedkaj, jak vkročili na schody a ucítili onen zápach. Pivní speciality ála netradiční čepovaný značky mohly být určitě pro někeho lákadlem, ale tu sa nejednalo o pivotéku či pivobar, ale o bježnú restauraci, takže nevím, gdo by si dál víc druhú piv k jídlu. Gdyž by si človjek odmyslél nechutný vstup a špinavý hajzlíky, toš sa tu určitě dalo dobře poseděť, pobesedovať a zahrát si boulas, ale já su přesvjedčený, že právje prostředí a fšecky jeho náležitosti tvoří nedílnú súčásť hodnocéní, a to dneska prostě není dobrý.
2.75
Los prognózos
A toš už to tu zavřeli. Moje zážitky sú z doby končící zimy a počátku jara, takže dakgde z ledna a pak znova v březnu či dubnu 2016. Ale mosém řéct, že není třeba plakať.