Novinky v roce 2019

Recenze penzionu "Ovčárna" na Hostýně

20.1.2019 by Brtník
Bystřické hospody

To, že provozovatel a vynikající kuchař v restauraci Ovčárna na Sv. Hostýně vloni zemřel, to je známé. Nicméně méně známé pak bylo, kdo a jestli a jak tuto hospodu i s penzionem povede. Dle webových stránek to tu aktuálně řídí manželé z Bystřice, bývalí provozovatelé restaurace Sušil, kde je aktuálně nasáčkovaný pizzabar Angelo. Restaurace Ovčárna byla vyhlášená díky obřím porcím toho nejlepšího jídla široko daleko, a právě díky výše uvedenému se Brtník v čase vánočním vydal zjistit, jakým způsobem se změna provozovatele projevila na kvalitách. A jedním dechem si řekněme, že projevila, minimálně na jídle, ostatní kritéria nejsou až takový průser, ale více již nebudeme prozrazovat a vy si najděte chvilku na přečtení dnešní Brtníkové recenze.

Počet recenzí celkem: 546


Napsali jsme před 5 lety

19.1.2014

RECENZE PAJZLU "ČERNÁ HORA"
Tak dnes recenzovaný podnik je na bystřické scéně již spousty let a kromě časů, kdy této hospodě šéfoval jistý p. Němec z Holešova a pozvedl její kvality na nejvyšší stupeň, tak její kvality patří mezi podprůměrné. V 90. letech se tady tomu říkalo "City Bar" alias "Siťák", ale dlouhá léta je to tu známé jako Bar Černá Hora. Černo tu je, ne sice díky místním obyvatelům Podhoranu, ale ... čtěte dnešní Čivovu recenzi!


Recenze nádražního bufetu ve Zlíně

13.1.2019 by Luťas
Zlínské hospody

Náš nový externí dopisovatel, a horký kandidát na členství ve stálé porotě, Luťas, dnes příjemně překvapil svou rozsáhlou recenzí nádražního bufetu na zlínském vlakovém nádraží, nazvaného podle cedule nad vchodem Fast food, kterou doplnil celou řadou autentických fotografií a zážitků z tohoto nejšpinavějšího nádraží v celé ČR. Za jeho odvahu mu budiž dík, a vy všichni, kteří sem chcete někdy vkročit, nedělejte to! Důvody si přečtěte v Luťaově recenzi.

Počet recenzí celkem: 545


Napsali jsme před 5 lety

12.1.2014

RECENZE NEJLEPŠÍ HOSPODY ROKU 2013 "NA KLEMPÍRNĚ"
Jak je z předchozího příspěvku zřejmé, nejlepší hodpocenou hospodou roku 2013 byla "Na klempírně". Tato byla ovšem zrecenzovaná již v únoru, takže ode dneška skoro rok nazpět. Proto děkujeme Čivovi, že se ujal nového hodnocení pro letošní rok a tak můžeme porovnat, co se Na klempírně za tu dlouhou dobu změnilo, a zda-li tu opět máme či nemáme kandidáta na nejlepší hospodu letošního roku.


Napsali jsme před 15 lety!!!

9.1.2004

Při našem prosincovém výletu na Hostýn jsme na zpáteční cestě narazili na opravdový hospodský skvost - jeho název zní Lázeňská koliba. Původně jsme váhali, jestli vůbec máme hospodu takovýchto kvalit recenzovat, přeci jen se specializujeme na hodnocení putyk a pajzlů a nikoliv restaurací. V tomto případě jsme však museli učinit výjimku. (Tato restaurace je již na věky věků uzavřena, protože si z ní zhruba před 10ti lety udělal syn původního majitele rodinný domek. Jedním dechem dodáváme, že je této restauračky velká škoda, protože podobně laděnou hospůdku jsme již od té doby nikdy nikde neobjevili - pozn. šéfredaktora).


Recenze "Valašského šenku" ve Vizovicích

6.1.2019 by Los
Zlínské hospody

Dnes pro vás máme připravené hodnocení dřevěnice ve Vizovicích, nesoucí název Valašský šenk, která doposud unikala pozornosti porotců i jiných recenzentů. Tuto skutečnost se rozhodl těsně před Vánoci změnil sám šéfredaktor Los, který se sem vydal s dalšími kumpány provětrat jak vnitřnosti, tak peněženky. Nenechte si tedy ujít premiérovou recenzi tohoto vyhlášeného podniku, tentokrát nejen z pohledu návštěvníka jdoucího sem zahnat hlad, ale spíše jdoucího sem zahnat žízeň. Příjemným zjištěním je, že se po více než 10ti letech Los vrátil ke komentování přiložených fotografií, což ještě více vtáhne čtenáře do atmosféry.

Počet recenzí celkem: 544


Napsali jsme před 5 lety

5.1.2014

RECENZE RESTAURACE "TACL" V HOLEŠOVĚ
Vítejte v novém roce 2014 a jak se říká na nový rok tak po celý rok, tak vám hned první neděli roku 2014 přinášíme novou recenzi. Tentokrát se jí zhostil šéfredachtor Los a je na podnik z nedalekého Holešova pod názvem restaurace Tacl. Pokud nás paměť neklame, tak se jedná teprve o třetí recenzi holešovského podniku za celou historii našich srnek. A to je určitě škoda, protože jak už bylo řečeno, Holešov je kousek, vlakmo i busmo se sem dá dostat skoro 24 hodin denně, a co víc, dá se tu zachlastat a nažrat určitě lépe než v drtivé většině bystřických pajzlů.


Napsali jsme před 15 lety!!!

1.1.2004

Jak jinak než novými recenzemi uvítat příchod nového roku. Mnoho lidí má v současné době namířeno na Hostýn - proto jsme se rozhodli zrecenzovat pro vás dvě hospody nacházející se na samém vrcholu tohoto posvátného kopce. Původně jsme sice chtěli se zveřejněním recenzí počkat na Pivojovo hodnocení. Ten se však stále ještě neprobral z alkoholického opojení. Proto uvádíme následující recenze bez něj, s tím, že Pivojovy postřehy k nim později připíšeme. Takže nezapomeňte pravidelně navštěvovat naše stránky, aby vám něco neuteklo. Slavnostně tedy uvádím další ze série výjezdních recenzí za hranice našeho města: Poutní dům č.2 a ubytovací hostinec Ovčárna.


Vzpomínka na bývalé porotce

24.12.2018 by Los
Články

Aktuálně na náš web přispívá několik recenzentů, které jde na prstech obou ruk spočítat. Nicméně za naši více než 17ti letou historii zde dopisovalo daleko daleko více osob, které se buď jenom mihli, anebo vydrželi s námi dlouhé roky, než nakonec upustili kormidlo. Myslíme si, že je čas pořádně se na tyto osoby podívat, protože se taktéž zasloužili o to, že se dnes pyšníme již více než 500 zveřejněnými recenzemi. Los si tedy dal tu práci, vytáhnul všechny dostupné informace a recenze o bývalých porotcích a sepsal pro naše čtenáře a příznivce sáhodlouhý článek se vzpomínkou na tyto bývalé porotce.