|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: ANMIS s.r.o. Pizza Bar Angelo Sídliště 1292 768 61 Bystřice pod Hostýnem Zodpovědný manažer: Robert Novák Telefon: +420 571 892 292 E-mail: angelo@raabnet.net Web: www.pizzabar-angelo.cz |
LOS SLOVOS ÚVODŇOS | ||
Los | No krucinálfagot, přecáj néni možný, abysém poznával enem krásy a hnusy čtyřkovéch pajzlů, je třeba, aby se Los taktéž objevil v lepčí společnosti, no ni? A toš sem si na sebe navlíknul kvádro z matury, jakúsik šlajfku sem taky našél a botky sem natřél černým emajlem, takže sem mjel ranu jako prasa před porážkú. A vyrazil sem do nedaleké knajpy, gde sem ješče snáď nikdy nebyl. Osudným sa mi stala picérka na sídlišťu, kolem kerý tak maximálně každý ráno v pět chodím na vlak do rachoty... |
LOS PIVOS KVALITOS | ||
Los | Standardní nabídka jako ve více bystřických knajpách - desítkový Gambáč a dvanáctková Plzeň. Gdyž už su tu, toš mosím zkusit fšecko ne? A toš sem si dal Gambáča, abysem nevypadal hnedka jako vožralec. Lepší průměr - dobrá pěna, rázná chuť, neurazí a spíš nadchne. Jo proč ne-e. Pak následovala klasika ve formě Plzňě, opět žádné výhrady, takže po pivní stránce jsem byl spokojené jak čistý trenky. | 4.25 |
LOS OBSLUHOS KVALITOS | ||
Los | A toš tadyk po číšoidní stránce to bylo jakéž takéž. Bjehala tam jakásik dífčina, mladá krasavica, kerou nerozhodil ani můj oblek z první světové. Pivánka přistávaly na stole v pravidelných intervalech, takže totok f pohodě. Enem to bylo dost divný, že i gdyž zme tam byli skoro sami, toš jídlo nám donášela každýmu sólo, což znamenalo, že než sa dostalo na mně, toš fšici už byli po jídle a čučali mi do huby jak hladvá koza na dveře od spižírny. Ješče tam pak pobíhal jakýsik mladý boreček, ale ten sa k našemu stolu rači ani nepřiblížil, a to bylo možná aji dobře, páč sem slyšél, že ten je o dost pomaléší... | 3.25 |
LOS PROSTŘEĎOS | ||
Los | Nová, čistá, hygienicky vyhovující restauračka, ináč sa to nazvat nedá. O hospodu neide ani v tom nejmenším případku a toš si nedovedu představit, že bysem sem přišél v montérkách z rachoty, zasraných od barev, olejů a iných sraček. To by mňa snáď vynésli v zubech. V dlúhé místnosti s barem a v zadní jedálně sa može kuřiť, kdežto ve vedléší velké místnosti s boulingem je to nekuřácký. Úplně vzadu sa nacházá prostor pro gamblery. A tutaj sem zjistil nedostatek - vzadu v gamblérně je totiž druhý vchod/východ z tejto hospody, což nevím ešli je f pohodě, páč tam nikdo nevidí a tak je dost možný, že sa tama dá zdrhnút buď bez zaplacéni anebo po vybrání dajakých automatů. No, abysem pravdu řekl, toš nažrat sa tu dá, ale chlastat rozhodně ne-e. | 3.00 |
LOS KLIENTELOS | ||
Los | A toš tady bylo poloprázdno, anebo poloplno, jak sa to veme. Akorát mňa sralo, že tu byli samí slušňáci neschopní nebo nechtějící si vypiť a tak sem sa i já musél chovát jakžtakž v mezách slušnosti, to znamená, že békat sem začal až po pátým pivu, a ne po třetím jak mám obvykle ve zvyku. Naščésčí mně nikdo neokřiknul, ale rači sem přestál sám, dyž sem viďél ty gsichty, co na mňa čučeli s otevřenó hubó jak tela na nový vrata. A toš co k temu řéct, gdyž chcete požrat, toš dobře tu je, gdyž si chcete vypiť, tak to běžte rači o dům dál, například hnedkáj naproti přes ulicu je Bílá Hora, gde možete řvat jak se vám zasce. | 2.50 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Los | A toš typická slušňácká restauračka, o hospodským hávu totok nemá ani ponětí. A toš asi je to aji dobře, páč asi je fakt něgdy potřeba sa enem tak něgde nažrat, a případně s fajnovějšíma známýma něgde v klidu posedět bez přítomnosti x-boďáků. Já tento podnik neodsuzuju, enem řikám, že sa tu dlúho neukážu, páč bez békání a rumu za dvanáct Káčé to není podnik pro mně. | 3.00 |
PROGNÓZA | ||
Los | A toš co chcete slyšet. Mně tu neuvidíte a tak gdyž tento podnik bude fungovať, tak mně to bude na háku z navijáku, a když zkrachuje, toš na tom místě opět bude zřícenina jak před rokem dvěma, gdy tato féšná restauračka začala fungovať. Toš si vyberte... |