|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: ANMIS s.r.o. Pizza Bar Angelo Sídliště 1292 768 61 Bystřice pod Hostýnem Zodpovědný manažer: Robert Novák Telefon: +420 571 892 292 E-mail: angelo@raabnet.net Web: www.pizzabar-angelo.cz |
ÚVODNÍ SLOVO | ||
Děda Lebeda (Fr.) | Již mnohokrát při svých cestách křížem - krážem po sídlišti padlo mé oko na podivnou budovu - křížence tepelné výměničky a hospody. No tak jsem zase projednou neodolal... :-) |
KVALITA PIVA | ||
Děda Lebeda (Fr.) | Jelikož mám raději vyšší stupňovitost, ani jsem neuvažoval o desítce (která tu byla již beztak recenzována) a objednal jsem si rovnou plzeňskou dvanáctku. Na tomto pivu není co zkazit (teda já vím, že je - ale pokud to není první točená Plzeň dnešního dne a není ve špinavé sklenici) - rozhodně nebylo nijak zkažené, bylo na míru natočené a včas přinesené. Nijak mě sice nepovznášelo do nebeských výšin, ale v podstatě mu není co vytknout! Hodnotím velmi kladně. | 5.00 |
KVALITA OBSLUHY | ||
Děda Lebeda (Fr.) | Mladý muž se tvářil - asi jako zrcadlo zákazníků. Pokud jsem si mohl všimnout, tak když tam seděl starší pár na oslavě třicátého výročí svatby a chtěli důstojnou oslavu, tvářil se důstojně. Když jste na něj promluvili zvesela, s úsměvem zvesela odpověděl. Naštěstí jsem neviděl okolo žádného nasraného či agresivního hosta - to by mohlo být drsné... Jinak ale za jeho profesionální mnohotvárnost a také za rychlost obsluhy dávám opět velmi kladné stanovisko! | 5.00 |
KVALITA PROSTŘEDÍ | ||
Děda Lebeda (Fr.) | No to je trochu problematičtější bod. Ačkoli se majitel evidentně snaží vykřesat v budově pocit trochu venkovského stylu, nebo co to je, například pomocí falešných pseudookýnek pověšených místo obrazů na zdech, nějak mi to k té budově nesedí. Celkově je interiér málo originální a vůbec ne odvážný. Což o to, na židlích se nešetřilo a sedí se na nich pohodlně, ale mám takový zvláštní pocit - zmařené šance. Kdyby se trochu víc odvázali, mohli z toho udělat něco jiného, vždyť samotná budova k tomu vybízí... ale je to jen nuda. Doplněná o bouchající bowlingové koule... Taky mi není jasný systém rozdělení kuřáckých a nekuřáckých částí. Zde budu přísný! Body dávám pouze za čisté sociálky. | 2.00 |
KLIENTELA | ||
Děda Lebeda (Fr.) | To je u tohoto podniku docela nezajímavá kolonka. Jelikož je to především pizzerie a bowlingárna, tak bodované pozice zde nehledejte! Chodí sem mladí i staří, hlavně na to tenké těsto s dobrotami navrchu, nebo taky házet koulemi po naleštěné dráze. Je tu totiž trochu draze... | 2.50 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Děda Lebeda (Fr.) | ... ovšem jednou za čas, když se chcete sejít s partou házečů anebo oslavit významné životní jubileum a nemáte zrovna chuť na českou klasiku u Živných anebo předraženou haute cuisine na Sušile... tak jdete sem. Jo celkově to je lepší než průměr, to jo! | 4.00 |
PROGNÓZA | ||
Děda Lebeda (Fr.) | Ta hospoda vznikla na dobrém místě - byť by se mohlo zdát sídliště přehospodované, tak konkurence u Živných není nafukovací, a navíc na pizzu napůl pozve i mladík slečnu beze strachu o peněženku (on se samozřejmě ještě předtím nají doma, aby mu to pak stačilo k heroickým výkonům v parku :-) - Je to takový lepší podnik v centru dění, kde mají dobré pivo, slušnou obsluhu, a jídlo, které nesníte, vám dají do krabičky domů. To by mohlo fungovat dlouho! |