|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: Hostinec Na Trojáku 756 22 Hošťálková č. 217 Tel.: 573 391 090 Fax: 573 391 259 E-mail: info@natrojaku.cz Web: www.natrojaku.cz |
LOS SLOVOS ÚVODŇOS | ||
Los | A toš sem si šél zaséj zalyžovať, a protože sem býl zdechlé jako cap po jebačce, toš sem zajél enem kúšček nad Bystřicu, toš na tén, Troják, či jak. A toš sjezdofka docela f pohodě, páč slunéčko sfítilo jak na prvňího mája. A právje proto mi vyžíznilo aji vyhládnulo, a toš sem šél do místní hospůdky okoštovat tekutý aji pevný chleba... |
LOS PIVOS KVALITOS | ||
Los | A toš Radegast desítka nebyl zrovna moc dobréj výbjer, ale co sa dalo robiť. Pjena dost dobrá, docela pomalóčku padajúca, chuť řízná, docela dobrá. Šak totok sa dá piť, totok sem si řeknúl a dal si hnedkaj tři škopíčky. Mňam. | 4.00 |
LOS OBSLUHOS KVALITOS | ||
Los | A toš jakásik starší babka kolém ás lítala jak urvaný vagón a toš tak to bylo dobře. Pivko přistálo na stole do sekundy, jídlo pak do třech minút, takže nažraný a napitý sem byl tak do pjeti minut od příchodu ze sjezdofky do tejtok putyky. Asi je totok velkovývařovna se fšeckým fšudy, páč totok ináč není ani možný, jaký fofr totok byl. Jaj, zdechlá difčina z Amija by sa mohla učiť... | 4.50 |
LOS PROSTŘEĎOS | ||
Los | A tošo totok je restaurace v zimním lyžařským středisku? Ani hovno, totok je typická čtyřka se fším fšudy, keré može Sokolka f pohodě konkurovať. Starý stoly pokrytý totálně propálenýma ubrusama, židle docela zánovní, takže z nich není možný sletět dole bez vlastní pomoci tekutých přátel, oprýskaný zdi, super starej zinkovanej výčep, a v druhý místnosti nefalšovaný kamna s hnusnú rórú do zdi pro kúř. šak sledujte fotky dole. Enem ščestí, že hajzly byly f pohodě čistý, a namalovaný jak v lesi. Nad každým hajlovým vchodem byla pověšena buď babská botka anebo chlapská botka, snáď pro identifikáciju, kam se može jit baba nebo chlap vyscat. Připadál sem si tu jak na pijonýrským táboře před 40 lety, atmosféra jak za totáča při chlastačkách, docela mně to zklamalo z hlediska, že totok je restauračka, kdyby totok byla enem hospa, toš pak ja, čtyřka jako Brno Praha Prčice... | 2.00 |
LOS KLIENTELOS | ||
Los | Toš totok fakticky nevím, jak ohodnotiť. Je sice fakt, že hnedkaj u vchodu po pravý straně naproti výčepu je štamgastský stůl, a dokonce aji prá x-boďáků se solidním nábjehem na minimálně čtyřboďáky tak seděli, ale ináč byla knajpa buď plná lyžařů anebo prázdná od lyžařů. Myslím, že kromě uvedeného x-boďáckého koloritu hnedkáj u vchoda se to tu střídá jak na bježícím páse, v zimě lyžařama sjezdovýma anebo běhajícíma, v ostatních obdobích asi turistama, jak pěšoidníma, tak horskokoloidníma. Ináč tu asi nemá kdo co moc pohledávať. Takže kdo chce zachlastať pokaždý s inačím osazenstvem, má možnost. | 2.50 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Los | A toš dá sa semkáj zajíť, ale enem z teho důvodu, že tutok nejni iná knajpa či restauračka. Lyžníkům a iným turistom to třebas nevadí, páč sem furt něgdo chodí a tím pádem majitel nemá tlak cokoli zmjenit a nechává tento pajzl pajzlem. Na druhů stranu když pomineme prostředí, tak tu čepují dost dobrý pivko, obsluha se taktéž snaží jako urvaná a jídlo dosahuje standardní úrovně - nažrat a zpět do hor, anebo na svah. Pokáď pudu něgdy kolem, tak se tu kliďánko zastavím, ale cíleně sem určitě smjeřovať nebudu, na to jsou iné knajpy vhodnější (a hlavně bližší). | 3.00 |
PROGNÓZA | ||
Los | Pamatuju si, že sem se tady už kdysik hodně dávno ožrál jako prase, tzn. že si teda nepamatuju, co sem tady dělál a kecál. Důležitý je, že se hospoda od tý doby nijak zvlášť nezmjenila, ba co víc, rozkvetla do velikosti a to je dost dobře, páč takovýhle knajpy zaručujú i pro budoucí generace informaci, jak chlastávali otcové a dědové. Jojo, když bude tato knajpa žít i nadále, jen dobře a já vím, že bude, páč to chcu a co chcu tak to tak aj mosí byť. Howgh!!! |