Dvanáctka s příchutí desítky? A kurva...






"U Luďka"
2013
( 2014, 2008, 2008, 2003, 2002 )



LOSÍ INFORMACE
Restaurace U Luďka
Sušilova 182
768 61 Bystřice pod Hostýnem
tel. +420 573 378 104

Otevírací hodiny
Pondělí 10.30 - 23.00
Úterý   10.30 - 23.00
Středa  10.30 - 23.00
Čtvrtek 10.30 - 23.00
Pátek   10.30 - 23.00
Sobota  10.30 - 23.00
Neděle  10.30 - 23.00
ÚVODNÍ SLOVO
Čiva Inu bylo nebylo, to se jednoho odpoledne krátce po obědě Čiva vyloupl po nějaké době v BpH. Kulturu propagující občané Bystřice prominou, ale co se v tomhle městě dá po obědě dělat jinýho než chlastat. A jelikož si Čiva vzpomněl na svá junácká léta, kterak chodíval se středoškolskými souputníky lít k Luďkovi, vedly jej kroky právě tam.  

KVALITA PIVA
Čiva Ojojoj, Čiva si pamatuje na kdysi tak lahodně hořce studenou Radechlastovu desítku, ale kdeže předpředloňské sněhy jsou, na meníčku byla Radkova dvanáctka za 25 českých, jenže nejen že ani nebyla studená, jak to Čiva vyžaduje, ale ani chuť jsem žádnou nepostřehl, nic moc konzistentní pěna a grády to mělo spíše desítkové. I když možná ještě nebylo pořádně odtočeno, nemohu ani skrz značnou nostalgii hodnotit lépe. 2.00

KVALITA JÍDLA
Čiva Většinou Čiva jakožto (stále) chudý (stále) student tuto kategorii nevyplňuje, resp. nehodnotí, leč zde uděláme jednu z mála vyjímek – objednány byly (spíš na chuť než na hlad) jakési postmoderní mřížované chipsokrekry, ale himbajs šůviks – takový kentus jsem teda nečekal. 2.00

KVALITA OBSLUHY
Čiva Obsluhující to pán spíše připomínal zdejšího štamgasta, naše přání však plnil s ochotou a dokonce s jakousi mírnou grácií. Pokud je však tento pán zároveň provozním (jako že asi je), lze mu přičíst významné mínus v podobě chybějících nápojových lístků na stolech nebo alespoň tabule, která skrze křídu oznamuje cenu a druh pivka. 3.00

KVALITA PROSTŘEDÍ
Čiva Čiva si připadal, jako by byl U Luďka naposled před měsícem, a ne před cca čtyřmi léty. Za tu dobu se zde podle mě nezměnilo vůbec nic až na kamna relativně blízko vchodovým dveřím, čili návštěvník tohoto neznalý může při mírném vanglu hodit lištu přes polínko. Rovněž byla od roztápění kamen vcelku špinavá zem, ale jasně, přišli jsme sem chlastat, ne na hygienickou inspekci. 3.50

KLIENTELA
Čiva Tuto kolonku bych snad (opět) hodnotit neměl, protože kromě našeho udatného stolu zde byli jen další cca tři lidé, no není se co divit v tak brzkou odpolední hodinu. Je třeba sem zajít někdy (o víkendu) večer, aby bylo hodnocení opravdu, ale opravdu relevantní. 3.50

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Čiva Klientela kvalitní, jelikož jsme tu byli skoro sami, prostředí sice (stále) zachovalé a nostalgii sugerující, leč se záškodnickými kamny, relativně příjemně působící obsluha, která však přinesla pivko nedobré a snack ještě více nedobrý, to vše žel dává mírný podprůměr. Jak smutné. 2.75

PROGNÓZA
Čiva Jak jsem již napsal výše, o tom, jak to tu opravdu ne/frčí, se musí přijít člověk přesvědčit v nějakou jinou než lehce poobědovou hodinu. Tipuju, že hospoda své stálé klienty má a já pevně doufám, že i mít bude.