|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: Restaurace U Luďka Sušilova 182 768 61 Bystřice pod Hostýnem tel. +420 573 378 104 |
LOS SLOVOS ÚVODŇOS | ||
Los | S Čivou jsem tu zachlastal vloni, ale recenze z toho nebyla, páč se mi prostě nechtělo. Ale protože zásoby recenzí na srnkách docházejí, tak jsem si řekl, že je načase tento rest napravit a recenzi zpracovat. To samozřejmě obnášelo i novou návštěvu této knajpy, která mně osobně není protivná a tudíž jsem se sem i těšil ... |
LOS PIVOS KVALITOS | ||
Los | Asi tak, kdo čte moje recenze, tak ví, že Radegast v hospodě fakt nemusím. Tady je ale čestná výjimka v tom, že se jedná o Radka dvanáctistupňovitého, tzn. to je úplně jiná třída, jiná liga. Aspoň jsem si to teda doteď myslel. V dnešní den je ovšem opak pravdou. Tak nějak podobně, jak to Čiva psal vloni, tak i letos byla chuť taková nijaká. Prostě a dobře jsem tu byl asi moc brzo a tak nebylo odtočeno, čemuž odpovídala chuť, spíš pachuť. Určitě se mezi Radegasty jedná o nadprůměr, ale je to dáno asi tím, že se jedná o 12-ku, která sama o sobě má v sobě aspoň nějaký ten chmel, a tak je chuť piva tak trochu zajištěna, ale čekal jsem víc. Pěna v pohodě a teplota tak ze šestého schodku. Jde to, ale mohlo by být lepší... | 3.25 |
LOS JÍDLOS KVALITOS | ||
Los | Tady se prý vaří výborně, alespoň co jsem se doslechl anebo dočetl na webu, nicméně já byl nažraný z domu jako prase a tak jsem do sebe nenasoukal ani objednaný čipsy ... | x.xx |
LOS OBSLUHOS KVALITOS | ||
Los | Chlápek přesně padnoucí na místo pingla, takový mám rád. Bylo vidět, že se s ničím nemazlí, takže určitě má praxi jak s hodnými tak s otravnými hosty. Na svůj střední věk lítal mezi stolama a po hospodě s určiou lehkostí a bylo na něm vidět, že ho to baví (a když ne baví, tak na sobě nedal ani náznakem znát, jestli ho to tu štve). | 4.00 |
LOS PROSTŘEĎOS KVALITOS | ||
Los | Já to fakt nechápu, vypadá to tady jako před 10-ti lety, kdy jsem tady zavítal o mnoho častěji, a přesto to tu nevypadá zanedbale, špinavě či jinak nelibě. Bohužel jsem neměl s sebou svůj smártfoun, takže fotky interiéru jsem nepořídil, ale v zásadě to tu vypadá jako v klasické hospodě a ne restauraci, byť se tímto titulem tento podnik honosí. Všude podél zdí po pravé ruce směrem od vchodu jsou stolky, taktéž u protější stěny a vlevo se vyjímá výčepní pult a u vchodu pak dokonce i kamna. I přesto, že se tady nachází dost oken, konkrétně tři, tak je interiér docela temný, což někomu může vyhovovat a někomu za ne; pro popíječe je temnota zcela jistě pozitivem, pro stravovatele pak naopak. | 4.00 |
LOS KLIENTELOS | ||
Los | Tak tady fakt nevím, protože v době naší návštěvy tady vlastně pořádně nikdo nebyl. Sem tam sice dveře vrzly a někdo se objevil, ale to byli asi robotníci z okolních fabrik dávající si jedno pivko při cestě z práce k domovu. Budu muset napříště zvolit lepší čas návštěvy, tzn. nějaký víkendový večer, pak by se ozazenstvo dalo určitě zhodnotit lépe. | 3.00 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Los | No nevím, do jaké míry bude celkové hodnocení vypovádající, když jídlo jsem nehodnotil vůbec a doslova procházející klientela nedávala šanci na hlubší pozorovnání a hodnocení. Nicméně pivko mi nezvykle šmakovalo navzdory značce, kterou nemám v oblibě, postarší pingl se otáčel s pivisky s grácií a prostředí typické nálevny mi prostě sedí. Jo, na pivo kdykoliv, na jídlo už bych váhal. | 3.50 |
PROGNÓZA | ||
Los | Dokud budou okolní fabriky stát, tak se tu určitě bude ít vždycky kdo stavovat. Navíc v okolí není přehospodováno, nejbliží pajzl je přes řeku Best, směrem k nádru vietnamská herna Rožek a pak Tipsport, což je dostatečně daleko pro okolobydlící lidi či lenošné povahy. |