Candát
inovátor
Každé malé dítě ví, že správná ryba musí mít číro. Snad proto se mi říká Candát. Je mi 28 let, pracuji v TONu a mezi mé záliby patří rybaření, ohýbání židlí, ohýbání žen, konzumace alkoholu a navštěvování bystřických zámeckých slavností. Jelikož bydlím na sídlišti, mezi mé nejoblíbenější hospody patří v létě Zahájené a v zimě Bílá hora. Na tom, který pajzl je v Bystřici nejhorší, se asi shodnu s původní porotou, hospoda U Hanuša, v tomto případě opravdu těžko najde konkurenci. Ze svých pětibodových kamarádů mám nejraději Belmonda a Juru Zelu. A za nejlepší pivo považuji Kozla v hospodě U Bobra.
RECENZE
2018
Pražské hospody:
Armstrong Bar Hotel International Praha 6
2011
Zahraniční hospody:
Tavirózsa Étterem Hévíz Maďarsko
2009
Zahraniční hospody:
Tavirózsa Étterem Hévíz Maďarsko
2008
Bystřické hospody:
Las Vegas
Podhoran
U nádraží
Zahraniční hospody:
Tavirózsa Étterem Hévíz Maďarsko
2007
Bystřické hospody:
U dvou lvů
2006
Bystřické hospody:
Dodo
Sušil
U trojnožky
Zlínské hospody:
Pohoda Slavičín
2005
Bystřické hospody:
U bobra
U trojnožky
U tří šutrů
2004
Bystřické hospody:
Bílá Hora
Poutní dům 2
2003
Bystřické hospody:
Ovčárna