Restaurace Cukrovar, Holešov


16.9.2015, sepsal Los


Restaurace Cukrovar
Palackého 162
769 01 Holešov - Všetuly

Tel.: 573 514 240
Mobil: 773 744 392
E-mail: hudousek@restauracecukrovar.cz
Web: www.restauracecukrovar.cz

Recenze z předchozích let:
---

Mapa

Los slovos úvodňos

A toš jednóc tak zavolál Candát, že prej má žízeň a že sem ten, na keho padla volba v rámci pivní asistence v někerým pivním zařízení. A toš temu nešlo odolať a toš sem kývnúl na svou účast. To se ešče netušíl, že mňa Candátovo přání zavane do Holešova, a to až naproti Sfinxu, gde se krčí nenápadná restauračka Cukrovar, kerou míjám autmo často, ale o kerý sem nemjél ani tušení; tedy až dodneška ...


Los pivos kvalitos

A toš nekecé, Bernard kam sa podíváš. Ne často sa totok stává, že takhle vymazlená značka pivsona vládne celým nápojovým lístkem; asi má majitel z vedlejšího Elka dobrý vztahy s pánem Bernardem; anebo je chytrej a nezanášá trubky sračkama jak v nemálo okolních pivnicích. A toš sem se vrhnúl na jedenáctku, zlatý to střed, páč desítku nenabízejí, dvanáctka byla na dnešní den moc silná a na polotmaváka sem nemjél chuť. A dobře sem udělál; pivko klúzalo do krka samo, bez škrábanca a bez husí kože. Lousknul sem jich s Candátem nepočítaně a mosím řéct, že přímá úmjera fungovala - čím víc piv na lístku, tím lepší chuť pivko mjelo a chutnalo. Tady není co řešiť, tady mosí byť nadstandardní hodnocéní, páč i gdyby ten Bernárd nebýl tak dobrý, toš konečně nabúrává stereotyp restauračních zařízéní v tym smyslu, že nemajó Plzeň a dajakú sračkoidní desítku jedenáctku, čím nás drtivá vjetšina restauraček trapně krmí, ale majó tu piva, kerý sa tu enem tak neobjevujú a to je moooc dobrý.

4.75


Los jídlos kvalitos

A toš páč mňa Candát zvál, toš sem samozřéjmje neodolál vábení místní kuchyně a nechál si donýst na stůl i dačo v pevným skupenství. Dali sme si dajaký to meníčko a mosím řéct, že šmakovalo, rozhodně lepčí než třebas na Sportu (recenze restaurace Sport v Holešově bude následovať v nejbližších týdnech - pozn. red.). Ceny takový standardní, meny za 80 plus pití, takže normální človjek sa mosí vejít do stovky se fším fšudy; my sme se ale dnes horko těžko vešli do pjetikíla, přece enem ty bernardovský pivka sú trošičku dražší a mjeli sme jich víc než dosť. Ale sem bysem asi známý vyvédl na jídlo, stydět bysem se za tu volbu určitě nemosél ...

4.00


Los obsluhos kvalitos

A toš dajakásik dífčina nás obskakovála, jakoby sme tu byli každý deň, aspoň takový sme mjeli pocit. Samozřéjmje s přibývajícím pivním plotkem na lístku a množícíma se našema kecama sa už takový ochoty nedostávalo, ale mjela by byť zvyknutá. Ale asi ne-e, páč v týhle restauračce sa asi fakt nekalí, a toš sú tu asi lidi iných vjekových, finančních a hlavně yntelygenčních proporcí. A toš tak.

3.00


Los prostřeďos kvalitos

A toš krása nádhera, to možete posúdiť aji z fotek, kerý sem si dovolíl ukradnúť z cekrovarskýho webu a enem dúfám, že nebudu mjeť opletačky s dajakýma právama či co. Točený stoličky z místní fabriky, fšude čisto, bar narvaný chlastem (což odporuje mýmu tvrzéní v předešlým kritériu, anebo naopak potvrzuje, páč nigdo tu nepije a toš sú flašky furt plný, toš si pak vyber), hajzlíky na chodbje u vstupa sú taky hodný restauračky, toš co dodať? My hodnotíme pajzly, totok je luxus, kerý nekeří ocení a nekeří ne-e, takže pro mňa je to tak půl na půl...

3.00


Los klientelos

A toš pár podnikatelů, pak lidi z vedléjší firmy na objed a potem ešče gdosik, ale s potupujícím pivním mokem do mého mozka sa mi to trocha vypařílo a bylo mně to vlastně jedno, páč my sme mjeli svůj svjet.

3.25


CELKOVÉ HODNOCENÍ

A toš co k temu dodať. Není to pivnica, ale pivo tu majó lepčí než v drtivé vjetšině hospod a putyk v širokým okolí, a hlavně tu majó Bernarda, kerý sice nekemu chutnať može ale nemusí, ale určitě je to zajímavjéjší nabídka než enem Radek či Gambáč doplněný Plzní, jak temu v restoškách bývá. Jídlo prostě standard ve srovnání s okolníma restauračkama, žádný hody sa tu nekonaly, ale pošmákli sme si, to zase jo. Prostřédí luxusní, takže reprezentativní na jakékoliv akce, ať už firemní, rodinný i inačí, ale pro hromotlukáckýho obrážeče pajzlů jako sem já to prostě néni. Takže normálně asi super, ale pro mně tak trochu zakázaný pole a moc se tu asi neukážu.

3.50


Los prognózos

A toš tadyk nevim nevim, restoška je to docela zapadlá, takže ji vjetšina okolojedoucích aut prostě přejede, toš si myslím, že to tu žíví ty meníčka, pak pár vedléjších firem, kerý tu asi pořádajó oslavy a jiný akce a pak pár místních, keří o restošce ví a sú ochotní sem zajet autama si na dobré jídlo do luxusního prostřédí.