Dodo Pub, Bystřice p. H.
2.10.2016, sepsal crappynickname
DODO PUB
Masarykovo nám. 70
768 61 Bystřice p. H.
Tel: 573 335 994
Web: www.dodopub.cz
Facebook: DODO PUB
Recenze z předchozích let:
2016-1,
2014,
2013-2,
2013-1,
2012,
2008,
2006,
2003
Mapa
Úvodní slovo
Na úvod bych rád uvedl, že jsem pravidelným hostem DODO PUB. Na Dodáč nedám dopustit, navštěvuji ho pravidelně již několik let.
Kvalita piva
Zde bych problém neviděl. Vzhledem ke konkurenci se Dodo drží na vysoké úrovni.
4.50
Kvalita jídla
Snížení kvality jídla je zapříčiněno jejich dodavatelem, Angelem. V letošním roce Angelo zažilo stěhování, což se odrazilo i na kvalitě jejich hlavního produktu - pizzy. Pizza už zdaleka není to, co bývala. Co se týče rozvozu - občas funguje, občas ne. Zažil jsem, že na Angelu nebrali telefon, takže smůla. Také jsem zažil čekání na pizzu přes hodinu a půl. Ačkoli je jídlo na Dodu milým zpestřením, musím ho nedoporučit. Pokud se chcete najíst, zajeďte si do kvalitní restaurace, nikoli do cafe baru.
2.75
Kvalita obsluhy
Kámen úrazu. Před rokem odešla zrzavá slečna K., která se střídala s druhou směnou, černovlasou slečnou Z.. V tomto období si někdo stěžoval na jednu či druhou, nicméně jako kritik musím říct, že přesto, že obě měly své mouchy, byla kvalita obsluhy vždy na velmi vysoké úrovni. U obou slečen jsem se setkal s něčím, co by se jim dalo vytknout, nicméně nikdo není stoprocentní a každý se občas špatně vyspí. V roce 2016 se obsluha mění stejně rychle jako počasí na horách. Zaměstnávány jsou především mladé holky, bez zkušeností, které práce nebaví a dělají ji jen kvůli penězům, což se projeví na kvalitě obsluhy. Většinou bych je odhadoval na studentky vysokých škol, které si v Dodu přivydělávají brigádně a mají to více či méně tak říkajíc \"na háku\". Vedení bych jako stálý host doporučil zaměstnat na plný úvazek dvě kočky, které celý bar potáhnou.
1.00
Kvalita prostředí
Jedním slovem - pecka. Předchozí design se mi sice líbil víc, ale je to věc vkusu. Současný design je chladný, ale stylový. Jde vidět, že si vedení dalo záležet při projektování celého prostoru. Svědčí o tom zejména sladění detailů - například do oblouku jsou sladěna jak zrcadla, tak i jednotlivá oddělení boxů. Musím říci, že po stránce prostředí Dodu není co vytýkat.
5.00
Klientela
Dodo navštěvují lidé všech věkových kategorií v různou denní či noční dobu. Dokonce myslí i na malé děti, které se mohou po bubble nápojích utlouci. Ne příliš dobře působí různá bystřická individua, která se v Dodu občas zjeví. Obávam se ale, že stím nic dělat nejde a těžko tento nedostatek lze vyčítat.
4.50
CELKOVÉ HODNOCENÍ
Celkově hodnotím DODO pozitivně a věřím ve zdárné zítřky.
3.00
Prognóza
Ačkoli má Dodo v Bystřici monopolní postavení, nepodceňoval bych razantní zlepšení obsluhy. Každá restaurace vzkvétá a upadá s kvalitou kuchaře a podobné to bude i u baru, kde kuchaře analogicky nahrazují servírky.