-
|
po těžké nemoci zemřel ve věku 34 let náš velký kamarád Petr Piska alias Piďa.
Toto je myslím ta
nejdůležitější a zároveň ta nejsmutnější zpráva, která se na našich
stránkách objevila a oproti které jsou všechny další události a novinky bepředmětné,
nezajímavé a nedůležité.
|
-
|
návštěvnost těchto stránek za měsíc leden 2005 stoupla na úctyhodné číslo
625, což de facto znamená průměrně cca 20 přístupů na tyto stránky denně.
To je cca 290%-ní vzrůst
návštěvnosti oproti počtu průměrné denní návštěvnosti v roce 2004 (ta činila 6,92
přístupů denně).
|
-
|
byla vytvořena nová sekce Výjezdní recenze,
ve které budou zveřejňovány recenze pajzlů mimo naše město. V průběhu
měsíce ledna 2005 byly zrecenzovány hned dvě mimobystřické hospody, konkrétně
Retro Bar v Holešově a
Zimní stadion ve Zlíně.
|
-
|
byla vytvořena nová sekce Pivní ceník,
ve které budou zveřejňovány ceny piv v jednotlivých bystřických hospodách.
V lednu 2005 byly zadány ceny piv v hospodách Sokolovna, U Bobra a U Valacha.
|
-
|
byla vytvořena nová sekce Recenze WC,
ve které budou zveřejňovány obrázky hajlíků v
jednotlivých bystřických hospodách i s komentářem.
V lednu 2005 zaslal první příspěvky do této sekce nejaktivnější externí prispěvovatel
Candát.
|
-
|
byly zrecenzovány tři bystřické hospody, což je skoro polovina všech
recenzí, které byly napsány v roce 2004. Konkrétně byly zrecenzovány hospody
Lázeňská koliba ála Los,
U tří šutrů ála Candát a
U Hanuša opět ála Los (vzhledem k této
pozitivní Losově recenzi se tato hospoda zvedla z pomyslné
spodní příčky v hodnocení bystřických hospod).
|
-
|
připojil se k nám nový externí přispěvovatel Wickerman - viz jeho první
recenze.
|
-
|
naše porota se rozhodla aktivně odpovídat na případné dotazy, a proto byl
založen účet ICQ pod číslem 230-912-661. Prostřednictvím služby ICQ bude naše
porota reagovat na jakékoliv dotazy v tzv. Losí hodince, tzn. že naše porota bude
on-line každou neděli v čase mezi 20:00 - 21:00 hod. čekat na případné dotazy.
Více informací si můžete přečíst zde.
|
-
|
byly zveřejněny dvě části doporučených postupů konzumace piva, dle kterých
je možno tento lahodný mok požívat. Jejich přehled naleznete v sekci
Knihovna.
|
-
|
zakladatel těchto stránek Jaryn nám zaslal tzv.
Notorikův kalendář, dle kterého se pravděpodobně řídí
spousta pěti-, čtyř- a dalších x-boďáků nejen z bystřického regionu.
|