Sako, kravata a naleštěný opánky, na to fucked nejsem






"Restaurace Rondo" alias "U Živných"
2011
( 2014, 2013, 2012-2, 2012-1, 2009-2, 2009-1, 2008, 2006 )


LOSÍ INFORMACE
KONTAKT:
Restaurace penzion Rondo
Školní ulice 1553
Bystřice pod Hostýnem 768 61
tel: 573 381 869
e-mail: penzionrondo@penzionrondo.cz
web: www.penzionrondo.cz
Kontaktní osoba - Martin Živný mob: 731 625 059 
LOS SLOVOS ÚVODŇOS
Los Byl jsem tu před dvjema rokama se ségrou, vod tý doby mně do tohoto rádoby podnikatelskýho doupjete jen tak něgdo nedostal, zlatá Sokolka. No ale nedá sa nic dělat, opjet z rodinných důvodů sem nucennej se tu opjet ukázať a opjet zakusiť, jak rádoby podnikatelé jedí, pijí, hodují a holdují. Toš sem tu a svjete zboř sa!  

LOS PIVOS KVALITOS
Los No, oproti nabídce před dvjema rokama se to tu rozšířilo o jeden belgický patok nazvaný Hoegaarden, kvasnicový šit, točený do megasklenice. Okusil sem, proč ne-e, ale můj názor sdělený v minulý vjetě to moc nezmjenilo, i gdyž až tak špatný to zas nebylo. Pak je tu snobská dvanáctka Plzeň, která se dá sice piť kdykoliv a kdekoliv, ale jen po jednom max. dvou kusech. No a desítkový Gambrinus je standard nad standardy. Abysem pravdu řekl, tak Gambáč byl fajn, míra dodržená a dodržovaná, solidně studený, takže fpohodě. 3.75

LOS JÍDLOS KVALITOS
Los A toš to nevím, dal sem si po dvou letech stejka jak nohu, prej novinka podniku označená v menu červeně. Dost dobrý, Hanuš by tu mjel vyslat nekeho na výzvjedy, aby sa aj tam naučili vařiť. Porce sa dala sněst, já byl po jídle příjemně znaven (nezvykle jídlem), žádný přecpání ani hlad sem necítil. Abysem enem nechválil, tak lehký nadstandard byl příjemným překvapením, ale žádná megabomba to zas nebyla. Pokud ovšem chcete stabilně výborné pokrmy, tak tady se to dá doporučiť. 4.00

LOS OBSLUHOS KVALITOS
Los Jaja, tu jsou furt stejný osvjedčený děfčata, solidní blondýna a údajně aj tu maká černovláska s točenýma vlasama. Tady není co vytknúť, rychlost je jejich druhý jméno, semtam úsmjev na známý tváře, semtam pokec s nima, navíc ani mrknutím oka sem nezaznamenal problém při objednávání asi pátýho pivního kousku, jaja, tady by mohl pro zmjenu přijít Havel ze Sokolky na učení. 4.50

LOS PROSTŘEĎOS
Los Nahoře pro nekuřáky, vječně prázdno, dole pro kuřáky, tam to docela žilo. Praskání vohně v krbu bylo velmi příjemný, horko z tama už ale tak příjemný nebylo, sedět v zimě v triku s krátkým rukávem v hospodě a pomálu se potit, abysem venku hned chytl angínu, to není optimální. Je ale fakt, že sme seděli hned u prvního stolu u krbu, možná dále je to lepčí, ale mně to horko fakticky štvalo. 3.50

LOS KLIENTELOS
Los Totok je hospoda, kam se nikdo nechodí ožírat, totok je restauračka, solidní, decentní, žádný čtyřkový ovduší. Nevím, kdo fšecko sem chodí, tak často tu nésem, v daný večír to tu ale žilo a byli tu jak mladí, tak postarší. V každým případku, muzika hrála tak potichu, že sem ju skoro neslyšél, ale zase sem slyšél skoro fšecko, co si vykládali lidi i dva stoly vedle, a to si myslím není fpoho. 2.50

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Los Pivo dobrý, jídlo chvalitebný, obsluha výborná, prostředí chvalitebný a klientela dostatečná, tak nějak ve známkách by se to dalo vyjádřit. Jak už bylo uvedeno, na jídlo s rodinou, obchodním partnerem nebo s kýmkoliv kdykoliv, na chlastačku totok není optimální místo. Záleží, co kdo preferuje, že jo. 3.75

LOS PROGNÓZOS
Los Tento podnik živí ubytování a kuchyně. Ani jednoho není v Bystřici dostatek, resp. konkurence je tu úplně nulová. Z toho je zřejmé, že pokud si podnik něčím nezkazí pověst (ale netuším, čím by to tak mohlo být), tak tu bude furt!